Welkom bij Boutique Sarah gevestigd te Den Haag! Het juiste adres voor modieuze kleding voor de eigentijdse (niet) moslima.

Over ons

Ons Assortiment

Laat je zoals velen verassen door ons bijzonder assortiment. Wij bieden hoofdzakelijk de Ummsarah Wear collectie aan bestaande uit Abayat, Jalabeeb, Khoumour, Niqoub, Rokken, sjalen en hoofddoeken. Benieuwd? Breng dan eens een bezoekje aan onze winkel, er zal een wereld voor je opengaan!

Unieke Ummsarah Wear Collectie

Wij hebben onze deuren in het jaar 2010 geopend en zijn gegroeid tot een unieke kledingwinkel voor de Moslima met klanten uit Nederland, België en Duitsland. De modellen die wij aanbieden zijn niet standaard. In 2012 hebben wij succesvol een eigen kledinglijn met het merk Ummsarah Wear kunnen lanceren. Inmiddels bestaat het merk op dit moment uit een zeer breed assortiment van leuke Abayat, Jalabeeb, Khoumour, Niqoub, Rokken, sjalen en hoofddoeken. Wij spelen in op de mode trends waarna secuur wordt gezocht naar geschikte stof en accessoires. Dit heeft tot op heden altijd geresulteerd in zeer gewilde modellen! Dagelijks ontvangen wij zeer veel complimenten over de ontwerpen! Ben jij er al bekend mee?!

Unieke maattabel

In het westen van Europa wonen Moslima’s met verschillende afkomsten en dus ook met verschillende lichaamsmaten. Moslima's uit Noord-Afrika hebben een andere lichaamsbouw dan Nederlandse Moslima's. Onze maattabel sluit goed aan op deze verschillen! Op basis van onze klanten hebben wij een eigen maattabel kunnen introduceren die zeer goed aansluit bij ons doelgroep. Lang, tenger, kort, breed, bij Boutique Sarah vind je altijd wel een model in jouw maat! Missen wij jouw maat? Meld het ons dan!

Alleen toegankelijk voor vrouwen

Omdat Moslima’s met een gerust hart kledingstukken willen passen, is onze winkel alleen toegankelijk voor vrouwen. Wij begrijpen dat je als Moslima je hijaab/jilbab niet kunt uit doen om te passen waar mannen ook aanwezig zijn! Wil je als man toch een keer shoppen bij Boutique Sarah? Dat kan op afspraak. Mail je verzoek naar info@islamitischekleding.nl. Let wel op: wij bieden enkel dameskleding aan. U kunt dus geen mannenproducten bekijken/passen.